Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förblindad


Det vackraste jag sett

Du stör mig mer och mer sällan
i mina vardagstankar nu för tiden
Kanske är det bra
men ändå vill jag vrida tillbaka tiden

Allt som du fick mig att må
var positivt rakt igenom
Nej vänta
Där ljög jag faktiskt

Din svartsjuka tog död på mig
dina krav stjälpte mig överbords
Mina ord viftade du ständigt bort
och din dator var istället det käraste du hade

Mch jag tvingade mig själv
att trivas i ditt sällskap
För jag älskade att du log mot mig
sådär som bara du kunde med
dina vackra glittrande solar till ögon

För dina ljust blå ringar och svarta pupiller
förblindade mig
du var det vackraste jag sett




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 19:23



Bookmark and Share


    sårosa
gillar
2009-02-21

    Liiinahw
Det är som att du skriver från mitt hjärta. !
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten