Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodcirkulation

Jag fryser
min blodpumparmuskel orkar inte mer
din närvaro fungerar inte
mina händer är fortfarande för kalla.

Jag fryser...fast
i asfalten
ligger jag här tillräckligt länge
blir jag kanske ett fossil.
Eller är jag för liten för att göra avtryck.

Jag fryser
Blodcirkulation på stand-by
en defribillator
skulle vara bra att ha




Fri vers av Anafenza
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza