Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan och rädslan

Viljan vill framåt
Rädslan står
antingen
still
eller så håller den
en tillbaka


Viljan vill framåt
hjärtat säger GÅ

Rädslan sveper sin svarta kappa över mig
-du kanske ramlar

Viljan vill framåt
fötterna går
hjärtat slår GÅ




Övriga genrer av ellali
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali