Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


En sekunds kanskelycka



För första gången på länge

Såg jag ljus i din utandningsluft

Du andades på mig som

Nästan precis hade regnat bort

Och jag fick en regnbåge

Istället.


Och för en sekund

Kändes det som att

Allt nog skulle

Bli bra

Ändå.




Fri vers av Anafenza
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 19:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så ljuvlig!!!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza