Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Plötsligt stod du bara där
Från landet ingenstans

Det svider
Det bränner
Solens strålar skär genom rädslans ådror

Fjärilarna som skimrar i regnbågens färger
fladdrar förbrilt för att lysa upp mörkret

Frusna känslor tinas upp
Vattnets smärta, längtan, åtrå, passionen
tar sig långsamt ut via tårkanalen

Ditt varma hjärta tinade upp mitt frusna
Det svider
Det bränner
Det bultar
Jag ler
Jag lever igen för första gången på många år.








Övriga genrer av ellali
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali