Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

Spegelvåt asfalt i gatubesysningens bleka, blinkande ljus.
Stjärnorna lyser lika klart som de borde. Men jag ser dem inte.
Dimman ligger för tät och världen är förstörd.
Jag behöver komma bort. Ökar stegen.

Ett stjärnfall över mitt huvud. Men jag ser det inte.
Dimman ligger för tät och världen är förstörd.




Fri vers av zazaphira
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-22 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klara bilder

dock gillar jag regn
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira