Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Let the sunshine in!



En tanke
snuddar lätt din ryggrad
men kommer inte längre
än så.

Ett ord
fastnar mellan dina skulderblad
varför står du alltid
med ryggen emot

Jag kan
fylla mellanrummet bakom dina revben
med sol
om du bara vänder dig om och

andas in.




Fri vers av Anafenza
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza