Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svalde den, stoltheten

Och hela den här tiden har jag trott
att du hatat mej
Dina iskalla blickar har ilat i min kropp
så länge nu
Skammen jag har känt för
att jag inte lät dej följa mej in

Jag följde bara mina principer

Och hela den här tiden har jag försökt radera dej
Ignorera dej

Det är just därför
du fastnat
Kunde inte hantera det längre
Känslorna exploderade
behövde få det ur mej
Behövde andas

Och jag ser dina ord nu
jag kan inget annat än att le

Jag andas nu.




Fri vers av axelinalina
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-04 00:00



Bookmark and Share


  Lindalou
Härligt, varmt beskrivet om något som kan vara ganska svårt dvs att svälja sin stolthet.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina