Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte jag.

Förbjudet.

Men alkohol kan tänja gränser,
förstöra tankegången.

Jag undrar om det var mitt riktiga jag som kom fram,
men det är inte så jag ser på mej själv.

Jag undrar om det var den bittra sanningen,
brist på närhet,
som kom fram.

Jag undrar om det var en utomjording som snodde min kropp,
för en kväll.

Jag förstår verkligen inte varför jag slöt tänka på konsekvenserna.

Jag förstår inte vart samvetet tog vägen.

Jag tappade kontrollen.




Fri vers av axelinalina
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 21:39



Bookmark and Share


  peter markurth
bra gestaltning
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina