Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte fan hjälper det

hur vi ser men inte reagerar
det är skrämmande

hur vi aldrig sett henne le
det är skrämmande

men vad hjälper det,
om vi bara fortsätter tycka synd om.

inte fan hjälper det.




Fri vers av axelinalina
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina