Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt

Ni ser igenom mig
betraktar min själ
uppochner
i det virtuella rummet
diffus.

Haha, där fick ni.

Hur ni än vrider er
Kommer ni aldrig se mig i skärpa.
Jag tror jag saknar brännpunkt.




Fri vers av Anafenza
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza