Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkra marker





att mötas på halva vägen

att stilla försiktigt tassa

så man inte snubblar

och trampar i klaveret



att mötas på halva vägen

och sträcka en hjälpande hand

och visa sin goda vilja

att visa och betyga sin kärlek



att mötas på halva vägen

för att förenas i kärlekens namn

det är den största lyckan

uppå denna jord



så räck din älskande en hand

visa dina känslor och tankar

och du blir rikligt belönad

dock ej i penningar

ty kärlek kan ej köpas för pengar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-10-05 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP