Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vrål

Men om du ska gå en promenad
varför själv
varför inte tillsammans med en ko
om du gör det rätt
kan du få ett vänligt slickande ansikte
vad mer kan du önska
gå fram till en ko
ta tag i hennes öron

och släpp loss med
det mest omänskliga underjordiska gutturala vrål
dina blodfyllda lungor
kan få fram
din ansträngda strupe
med ögon som spricker ut i tårar
går upp på tå när dina muskler spänns och
hår faller över ditt ansikte
befrielse

Koskrikning kan dämpa stress
öka spänningen vid en tråkig promenad på landet
lindra muskelspänning
stimulera blodcirkulation
bota ensamhet och
fotsvamp gallsten
motbjudande böjelser
skallighet
menstruella blödningar och spänningar

Övning innan koskrikning
kan hjälpa till att undvika oväntad
rusning
ko som sparkas och stångas
hjärtattacker blodproppar eller strokes
tala med din doktor först
observera det finns forskning
som antyder att mottagaren
kanske inte uppskattar ko undersökning
lika mycket som du
men detta har inte bekräftats

- Översättning frank Bergsten


https://www.colmkiernan.com/post/vr%C3%A5l-men-om-du-ska-g%C3%A5-en-promenad-varf%C3%B6r-sj%C3%A4lv-varf%C3%B6r-inte-tillsammans-med-en-ko-om-du-g%C3%B6r-det




Fri vers av Colm Kiernan
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-28 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colm Kiernan
Colm Kiernan