Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

sorterad som Flaskpost no 5
Från en som ingalunda Badar

 

 
Havet sitter jag inte tillnärmelsevis vid - så varför kommer det flaskpost?!?!? Här ligger era ohyggligt åtskilda reflektioner inknycklade i buteljen. Ni befinner er i ganska osmart surreella tillstånd, men har tragikomiken till trots lyckats med prydliga datorutskifter. Mitt lilla hushållspapper får med näppe plats - ifall ingen tar bort någon. Handen kroknar och räknar knott. Tillråge är allt så infernaliskt soldränkt här så jag knappt ser vad jag skriver. Har ingen önskan att ta ett bad i år heller, bara titta på bäcken och dem som älskar plaska däri. Flaskposten får stå för badandet. Ja, ni låter ju också sjöjungfrur och fladdermusor ta hand om vad era modfällda, förseglade kroppar vill säga. När solstrålarna håller på å hitta upp över grässtråna, då skall jag ta en cykeltur hela dagen, tänker jag minsann. Sedermera när solen väl givit mig trygghet ett par timmar, då magsäcken fått smörgåsar och hjärtat hört på Mamas & Papas, så hyser jag hellre viljan att sitta inne i stugan och arbeta vidare på drömbilderna. Kommer aldrig ut förrän om kvällen. Och då hinner varken mina armar eller ben ända till havet, förrän de somnar. Därmed postar jag det här i samma jäkulens bäck som vanligt. Hoppas att du inte får det förrän dina öron är i havet... /Vallerin

 

 

 

 

 
Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2010-07-03 19:06

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


Catharina Edin VIP
Gillar också idén med flaskpost, något som fascinerar alla barn, inklusive oss, för nog är du fantasirik som en liten unge!
2010-07-05

TrollTörnTrappan VIP
Jo, hemskt intressant med någon som samlat... Bra uppslag! Klurar ju just som bäst på hur dessa flaskposter hänger samman (nå, snarare skapar än funderar). Kanske mognar vinet och/eller skördas druvorna hos någon övergripande medvetenhet - inte helt olikt mitt tänkande i så fall.
2010-07-03

Tekoppsgubben
Intressant med flaskpost. Det blir lite av en brevroman av det hela. Fast med just flaskpost. Är det någon som har samlat hundratals "flaskposter" från hela världen och nu satsar på att inventera dem? Vore koolt med ett gigantiskt lager med flaskposter som "mognar" likt vin i en vinkällare.
2010-07-03

  < Nästa text
< Föregående