Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se och höra om hur böcker trycks....


Kvinnoträff

Idag när jag kom hem från

ett besök hos doktorn så

möttes jag av en lapp nedanför

brevinkastet

INBJUDAN oh vad lockande

nu hör det till saken att jag gått med

i Aktiespararna och de har en kvinnoträff

på Torsdag den 15 oktober vid ScandBook


Man får se hur boktryckeri går till

Även nyheter från Bokmässan i Göteborg

och någon vid namn Annelie Finne, illustratör till

"Österboms öden och äventyr" ska berätta om bokens

tillkomst samt utlottning av böcker under kvällen


Jag har redan anmält mig och jag skulle förmoda

det blir fullt men nu får jag se fram mot något intressant

nästa vecka

091008




Övriga genrer av sajo
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 21:10



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Grattis! Låter trevligt
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo