Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juhani skrev texten 'jag behöver inte skriva om höst', vilken tjänade såsom någon liten inspiration till denna kritik


Kritik på en text (312)





jo, jag vet redan att du älskar mig
men...

...menar du verkligen att sommaren
redan är slut?

Jag har inte sett fåglarna flyga förbi
och inte heller hört löven falla

men regnet har jag känt smattra
på min våta kind

den som vättes av tårar
då jag kände min ständiga längtan

efter snö och att kunna falla bakåt
o göra snöänglar

till barnens som oförställda
förtjusning och glädje




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP