Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som bara kom....


Godmorgon 9/10 - 2009

Ser ut genom mitt fönster

och en ny dag har tagit sin

början

med en tekopp på bordet

och en talgoxe som sitter på

fönsterblecket så

önskar jag alla er poeter och

mina vänner en

GOD MORGON och hoppas dagen

blir så bra den kan bli

jag ÖNSKAR er alla en trevlig

helg

och hoppas ni skänker en tanke

till ALLA VÄRLDENS BARN

091009




Övriga genrer av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo