Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom idag då vi hade utbildning


Lite tankar

Körkortsenheten i Falun ska upphöra

Andra orter så kallade större orter ska ta över
våra ärenden i vårt fall blir det Örebro

Anställda blir uppsagda

Några söker nya jobb

Några får gå över till en annan avdelning

Några går i pension

Vad händer med mig?

Vem vill ha mig efter årsskiftet om jag inte
får vara kvar och jobba med arkivfrågor?

Några tårar rinner utför min kind, jag som har
trivts så bra

Nu är det så att våra politiker har bestämt att
körkortsenheterna på våra länsstyrelser ska upphöra
och bara vara på de största orterna i landet

Nåja jag försöker att ta det lugnt och ändå inte tänka
så mycket på upphörandet av körkortsenheten

det är några veckor kvar på denna månad och även nästa
månad och det låter som att jag ska få ett besked hur det blir
i månadsskiftet

så vem vet jag kanske får ett positivt svar ändå tänker jag
då jag står och tittar mot himlen

091009




Övriga genrer av sajo
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 16:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det fixar du
försök bara att knna tillit till livet
så ordnar det sig
2009-10-09

  Annmargreta
Det kommer med säkerhhet att ordna sig bra för dig!
Jag känner det på mig!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo