Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Inse

Första gången jag såg dig
var det dina vackra ögon som fångade mig.
Andra gången jag såg dig
var det ditt vackra leende som fångade mig.
Tredje gången jag såg dig
var det din värme som fick mig att bli förtrollad i dig.
Varje dag, timme, minut och varje sekund med dig
är en stund i lyckans ljus, vill aldrig vara utan dig. Älskar dig




Fri vers av Anthony H
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anthony H