Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Perfekt

Allting började med att jag såg dig...
Dina vackra ögon, Ditt vackra leende
Din ljuva röst, Ditt vackra silkehår
Din underbara humor , du kan inte vara perfekt
Dina lena händer, Ditt varma hjärta
Din värmande själ, Din uppriktighet
Din trevliga familj, Din intelligens
Ditt sätt att tala, Ditt sätt att röra läpparna,
Ditt sätt att gå, Ditt sätt att dansa
Din ofelbarhet... Kan någon vara så..
Din kärlek till mig, Dina liknande ambitioner
Din kärlek till musik, Din vackra röst
Din lena vackra kropp, Ditt intresse för träning
Ditt sätt att röra mig, ditt sätt att få mig att rysa...
Jag har insett, du är Fröken Perfekt.
Vill ha dig, vill behålla dig, vill dö med dig.

Fröken Perfekt




Fri vers av Anthony H
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anthony H