Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vald ensamhet blir tryggt.


Hon målar svarta tårar på gatan

du kan se henne där hon går
målandes svarta tårar på gatan
du märker hur hon tittar bort
försvinner snabbt utom synhåll

du kan se hennes tysta tårar
handen som hon rispar längs väggen
du kan uppfatta hur hon låtsasler
gömmer såren när någon närmar sig

du kan se hur hon skyndar sig
för hon känner att tårarna snart bryter fram
du ser att hon snabbt lämnar alla andra
hon flyr till den trygga ensamheten




Fri vers av Elin E
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-19 18:02



Bookmark and Share


    Mejja
Den där ensamheten som man ibland måste till för att orka vidare. Där man kan hinna andas en stund. Där man inte måste spela teater och le som en docka. Men där är så ensamt, så otroligt ensamt! Låt oss bara stanna där en liten liten stund!!! Tack...
2004-06-21

  Tothem
Käner igen mig.. du beskriver så skickligt vald ensamhet. Visst är det tryggt men .......ensamt!
2004-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin E