Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis sann men lite påhittat.


Bara i min fantasi

Jag kan se dig

men du ser inte mig
genom
dimmorna utav
rädsla

Jag kan höra dig

men du hör inte mig
förbi
de täta ljudpassagerna
utav tystnad

Jag kan känna dig

endast
i min fantasi

bara där är
din
närvaro verklighet




Fri vers av Elin E
Läst 378 gånger
Publicerad 2004-06-19 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E