Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa förändringar är eviga.


Eldens krafter

sotflagor flyger genom luften
och landar på marken
rökslöjorna lägger sig som
ett täcke på himlavalvet
eldslågorna bränner bort
löven som är närmast
dimmorna stänger in
flammorna i ett osynligt rum
lågdånet överröstar
nästan alla andra ljud

inte förrän eldpartierna skingrats
återkommer lugnet
men den sotsvarta skogen
blir aldrig densamma som innan




Fri vers av Elin E
Läst 302 gånger
Publicerad 2004-06-19 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E