Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några tankar från förr... // Hallonlicious


Om jag hade ringt..

Om jag hade ringt hade det varit du och jag då, istället för du och hon?
Jag vill ha dig här nu och förklara allt.
Men jag vet att orden skulle fastna i halsen och vad kan jag vara jämfört med henne?
Hon är säkert riktigt vacker.
Jag räcker säkert inte till.




Fri vers av Hallonlicious
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallonlicious
Hallonlicious