Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du som har annat att göra, ligga på playa del balcony och få litet d-vitamin, städa ur skafferiet eller läsa senaste numret av... säkert har mer nöje av det än av att läsa en text som denna...


Trähästen






Jag försökte mig på
att trä hästen genom ett nyckelhål
senare kom jag på

att det var synålens öga
jag borde ha försökt mig på
samt att det var en kamel
som skulle ha gått genom ögat

men kan någon väl klandra mig
för att jag försökte med en dalahäst
som var ett målat stycke trä och

att dörren jag sökte finna
nyckelhålet i
även denna var ett stycke målat trä
med figurer på?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 09:25



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det finns en hel del som lurar ögat och inte minst en del texter här på poeter som en del tror de förstått fast de inget betyder.
2009-10-12

    Jnåt
nix. inget klandervärt i detta. framför allt skonades kamelen.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP