Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå och gör litet nytta istället för att sitta här och läsa en massa trams...


Med tanke på...





...den globala uppvärmningen
verkar det vansinne att satsa allt mer
på vattennära kuststäder som Stockholm
Göteborg och Malmö
när det gäller utbyggnad av dessa

varför inte göra Kramfors
till Sveriges nya hufvudstad?

Jag har varit där
det är en alltmer växande metropol
med närhet till fjällen
o en massa fin
ännu så oförtjänt oexploaterad natur
kvar att bygga ut och förstöra




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP