Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom till mig under helgen som varit


Oktobermorgon

Oktobermorgon -

ser hur dimmans slöjor

flyr bort över frostnupen äng


Oktobermorgon -

månen har gjort sitt

och jag ser hur höstsolen smyger sig ur

sin säng


Oktobermorgon -

vid sjöns vatten stiger dimman

så försiktigt opp efter den kyliga natten


I oktobermorgonen hör jag hur orden viskas

fram

det är höst, det är höst, det är höst

091012




Övriga genrer av sajo
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo