Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är..

att äga både vingar och rötter

rötter för trygghet
känslan av tillhörighet

kunna förlåta och förstå

och vingar som bär
dit man själv vill fara

samt modet att nyttja dem




Fri vers (Fri form) av Maria Malm
Läst 681 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-22 10:06



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Lättsamt
underbart
vackert
skrivet!
Men ack så svårt
att efterfölja!
2009-11-22

  aol
bara så underbart skriftat
2009-11-08

  Lilla My* VIP
Det här var en mycket klok dikt!
Stoppar ner den i bokmärkeslådan för att läsa igen!
2009-10-26

    Bodil Sandberg
En underbar dikt om lyckans ultimata..superbt vackert kära poetissa!!!
2009-10-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var inte illa skrivet så
måste jag tillstå
med kloka ord och tankar får du vars mans tankar att banka
2009-10-22

  Rosmarin
klokt

och det är lika mycket mod som krävs för att använda rötterna som använda vingarna...tror jag
2009-10-22

  Lena K Nilsson VIP
Sanna och tänkvärda ord!
2009-10-22

    eva m h
JA det är lycka!
2009-10-22

  anits VIP
Mycket kloka och tänjvärda ord
2009-10-22

  Anjeska
Så kloka ord! Tycker om mycket:-)
2009-10-22

  En strimma av guld
Så sanna ord som säger så mycket. Bra skrivet.
2009-10-22

  arja savela
LYCKAN ÄR RÖTTER--PRATADE JUST MED MAMMA
LYCKAN ÄR VINGAR--SKREV OM ÄNGLAR
2009-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Vingar och rötter.
Förträffligt!
2009-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och så sant
Dina Ord Ger
Dagen Guldkant!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm