Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur dödar man ett barn?




                                         Man säjer, eller bara visar:

                                                Jag älskar dej inte.





Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-13 18:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kort och kraftfullt.
2009-10-15

  Den Gråtande Nihilisten
Ja.

Utan kärlek dör vi, och så fortsätter vi döda.
2009-10-14

  Hawk
...och tyvärr ligger det alltför mycket i detta påstående...
2009-10-13

  Lindalou
Usch ja. Fy fan rent ut sagt.. Så är det i många fall.
2009-10-13

  Suzy med punkterna
Exakt så
2009-10-13

    ej medlem längre
Jo visst, barn behöver få höra att de är älskade, det är ju fruktansvärt om ett barn aldrig får nån kärlek och uppmuntran..
resultatet kan ju bli ett barn med döda känslor..
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP