Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna är vass!

Jag fortsätter skriva
ut mina ord!
jag fortsätter skapa
min tid på jord
beredd får jag va
attacker hör till!
men min penna är vass
och gör som den vill!






mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 2006 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-02-25 23:37



Bookmark and Share


  Maria T
Fortsätt skapa
2013-02-28

  © anakreon VIP
Kram och tack!
Calle
2013-02-28

  Palett
Bra text !!!
2013-02-28

  Bibbi VIP
Ja, Du behövs!
2013-02-26

    ej medlem längre
"jag fortsätter skapa
min tid på jord"
Bra!
2013-02-26

  aol
bravo vännen fortsått så,
2013-02-26

  Larz Gustafsson VIP
En riktig skarping är du.
2013-02-26

  Johan Bergstjärna VIP
Bravo, din vassa penna behövs!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP