Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppriktig vädjan ger sinom svar...


Bönhörd


Blek av hug föll han på knä med
tårar vätande sina kinder

bönen flöt ur hans hjärta, över
okyssta läppar
likt ett utdraget moll som skickligt
lockats ur en mästares cello

gråten sköljde ur hans blottade själ
som när vågor långsamt, rytmiskt
slår in över ödsliga stränder


Bönhörd såg han upp mot ljuset
mellan ruvande granar
skenet var blekt, men föll rakt
in i hans upprivna mörker





Fri vers av Gawain VIP
Läst 3090 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2007-11-25 20:50



Bookmark and Share


    Klipparen
otroligt vackert!
2021-06-20

  lisa"puzzle"svensson
intensivt genomborrande. berör verkligen!
2011-03-20

    ej medlem längre
wow, du rör vid min själ. mäktig
2010-11-23

  Sophia Ivarsson
tack, det berörde djupt, värkligen. mörker ljus och längtan, brusten, klar, hoppfull.
2010-03-15

  Lia-Lej
"skenet var blekt men föll rakt in.." Din text berör och faller liksom rakt in den också!!
2009-04-24

  aol
stakt vackert
2008-08-19

  Kalle.O
Mycket vackert!
2008-08-17

  Maria T
Underbar bön ständ i moll
lockad ur en mästares cello
2008-07-02

    Pivvi
Så mäktigt fullständiga dikter du skriver
2007-11-26

  mare VIP
skenets oslagbara kraft.....starkt..........
2007-11-25

    Bögen
En text fylld med känsla och vemod med ljusning i slutet, öppning mot hopp.

\"likt ett utdraget moll\"...

Fint!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP