Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för förvirring



Att stilla sitta utan

 

 

 

 

förlåt, Persefone
för den längtan jag bär
bakom björklövstunna timmar
som där sprängs
av frostens frusna tårar

förlåt
för att jag ingenting
vet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 1490 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-27 08:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Riktigt fint och djupt! Du är i gott sällskap: Sokrates lär ha sagt: Det enda jag vet är att jag ingenting vet!
2021-07-21

  Monika A Mirsch VIP
vacker och insiktsfull är din svävande dikt - tack!
2020-09-15

  Havsbris
Aj Zeus , Zeus,
vad gjorde du?
ahahhahahhahha

Ibland är det för
sent, ibland kan
man lättna tillvaron
med att straffa sig
för det inte gjort
och andras vilja...

Hmmmm älskar sättet
du skriver;
helt underbar, läs-
och tänkvärd!!!!!!!!
Bara du kan tolka
den Renaissance
målning i en mytologisk
period ahhahhaah

Mystiska och magiska
rader som göe en att
sväva mellan helvete
och himlen eller bätre
sagt mellan den jordiska
och under-

BRAVO!!!!!!!!!!!!
2009-09-25

  Gawain VIP
Det här var riktigt snyggt, naket men moget, djupt och sårbart. Allt möjligt rörs uppp när jag läser och det är något synnerligen behagligt. Varmt och kallt på samma gång.

Ljuvligt,,
2009-08-27

    ej medlem längre
det är vackert. och förvirrande, jag försöker tänka ut om du är Hades eller Demeter, sen tänker jag att du är nog bara längtande efter något bortom, något som kan verka onåbart. japp. vackert har du skrivit.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder