Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärlek




I skapande

 

 

 

hösten
blir vår vila, Persefone
där vi befriar oss

från ensamhet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 814 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-08 22:59



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket fint skrivet
2010-11-14

  peter markurth
snyggt
2010-10-08

    ej medlem längre
sådan är hösten. mycket stort.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder