Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krubban med Jesus barnet har ersatts utav tomtar

I mitt hem strålar krubban i ljus
Julens sanna budskap till vår jord
inte massa klappar handlar det om
inte heller all mat på mångas bord

Anti mot Jesus hägrar i detta land
märks i undervisning precis överallt
många säger att han är en sagofigur
älskar att håna tycker det är så ballt

Märks även här på denna sajt
märkt av sen jag började skapa här
en del poeter gör narr åt de som tror
som älskar korset håller Jesus kär

Det kristna budskapet står jag för
respekterar olika människors tro
ingen kan ta ifrån det mitt hjärta bär
stor frid inre lycka & en enorm ro










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-20 12:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Varje tro lika viktig som ann. Den som är kristen och vänder ryggen till den som faller hedrar jag inte.
2022-12-25

  Bibbi VIP
Så tycker jag också.
2022-12-21

  Koloristen
Den sekuläre självgode svensken lyssnar på sagor av tomten Marx.
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP