Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar varandra

Längtans starka känslor blev besvarade
äntligen stod du i dörren & sa hej mamma
hela ditt ansikte sken som solen, även mitt
kramarna var så efterlängtade & mitt hjärta
fylldes utav värme utav lycka som inte går att
skriva ner i ord, utan måste bara upplevas
nu väntade en underbar tid i gemenskap
tillsammans med din fru & din lillasyster
vi skulle ta vara på varje minut & bara njuta av
att få vara nära äta god mat & prata & skratta
du kunde inte låta bli att köpa bakelser & tårta
dina ögon glittrade då vi var inne på konditoriet
du blev kallad lilla gottegrisen utav personal ;)
vi hälsade på släktingar som bodde vid havet
kylan bet i kinderna men glädjen att få träffas
värmde oss så mycket mer inombords
att besöka din mormor & morfar var viktigt
flera gånger åkte vi till dem & fikade
kusiner ville träffa dig viket du gillade
tiden vandrade som vanligt alltför snabbt
så mycket du ville hinna med innan resans slut
men det viktigaste var att få vara nära varandra!
nu har du lämnat lilla landet & återvänt med din fru
till det stora landet på andra sidan av Atlanten
en sak vet vi alla & det är att älskar man varann
så känns avståndet inte så jätte stort
vi nära, ett starkt team som kan gå
igenom vatten eld klättra högsta berg
kärleken håller oss samman
finns inget som är starkare
den är bara störst!











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-17 14:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Superfint.
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP