Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frihetens vingar flyger över korrektheten

Så genomskinligt att det inte går att
mörklägga när man märker åsikts diktaturen
som härjar i detta lilla socialistiska land
lögnerna haglar som kraftigaste hagel
det gäller att sko sig på pengar & makt
sanningen är hatad på alla fronter
helt solklart märks det då den vill visa
avslöja allt som göms bakom fasader
under ytan alla vinklingar alla vridningar
det stinker helt klart i hela vårt samhälle
lukten får mig att må så illa att jag kväljs
den är så infekterad så förgiftad så rutten!
de som står för ärlighet blir bespottade
att stå upp för åsikter som inte stämmer
med den pågående korrektheten är inte
välkommet på den formade kartan..
att gå på äggskal är mycket vanligt för många
inte störa ordningen inte vara för obekväm
passa in snällt in i det bestämda ledet
kanhända man får en klapp på huvudet
för mycket gott uppförande
den klappen har jag aldrig fått
kommer aldrig att hända heller
jag flyger över deras & låter mig
ledas utav frihetens vingar!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-19 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP