Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig är blodigt röd

Det är så befriande
att få hålla dig i hand
se när bläcket börjar flöda
som att se fotavtryck i sand

Orden blir till mening
fyller tomma blad
budskapen börjar synas
du gör mig enormt glad

Vi två är bästa vänner
kan inte fungera utan dig
när vi skapar tillsammans
händer något inom mig

Ådran börjar pulsera
känner ofta en värmande glöd
hjärtat slag talar tydligt
kärleken till dig är blodigt röd










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-27 16:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert om kärleken...
2022-12-28

  Bibbi VIP
Fint.
2022-12-28

  Monika A Mirsch VIP
"se när bläcket börjar flöda
som att se fotavtryck i sand "
- mare, du skrev den
äkta, den riktiga dikten
TACK!
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP