Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM NÄR VÅGEN KYSSER LAND

Som när vågen
kysser land
och fyller dina spår

är jag
aldrig din framtid
eller ditt förflutna

bara där
i ditt omedelbara nu

och kysser
sekunderna

lycklig
innan nästa våg




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 3049 gånger och applåderad av 60 personer
Publicerad 2007-09-18 21:27



Bookmark and Share


  AlexRG8
Du förmedlar förnimmelser, så vackert. Applåder!
2023-06-24

    ej medlem längre
vackert
2014-08-07

  LindaBirgitta
Vackert fångat.
2014-06-29

  Lennart Arvidsson
Så fint du har fångat nuet. Återhållsamt och enkelt beskrivet. Igenkännande.
2014-05-28

    ej medlem längre
Den där satt där den skulle.
2014-02-07

  WyS VIP
Fin!
2013-11-30

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-06-16

  Sommarnattsljus
Oj, oj, oj vad fint! Så är det i den bästa av världar och så är det egentligen, fast åtminstone inte jag klarar av att leva det. Jag försöker vara bakom och framför och mitt i samtidigt... Tröttsamt och omöjligt dessutom. Tack!
2011-04-07

  La Magnólia VIP
Mycket vacker!
2011-01-06

  Mumlamys
Fantastiskt vacker i sin (genialiska) enkelhet.
2010-11-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så bildrikt vacker.
Fylls av stumhet.
2009-02-19

  Ellen Vivelavita VIP
Vilket känsligt, synligt och ljudligt vackert ögonblick du framför här... Havets metaforer ligger mig så varmt om hjärtat.
2009-02-03

  friheten
SÅ underbar skriven
2009-02-01

  aol
storartad bokmärkes å klart
2008-01-23

  Mikael Lövkvist
Mycket vackert skrivet!
2008-01-18

  aftermath
vilken skönskrivning broder
läser den igen och igen..
2007-09-21

  charlotte hedendahl
Så vackert skrivet!
2007-09-21

  Catrin
Nuets kraft skildrat på ett mycket vackert sätt... gillas!!
2007-09-19

  DanSan
****************************

Älskvärda ord där sandkornen går
fram och tillbaka i oändlighet . . .
smekandes av vågornas outtröttliga
vandring över havet!

*APPLÅD*

****************************
2007-09-19

    eva m h
Vacker nutidsdikt!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth