Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och den här ÄR till dig


Tvärdrag

  

Tack

för allt du gav från hjärtat, från livet självt.
För inspirationen som strömmade från dina handflator
över min kropp, gav liv åt mitt liv.


Sen

I tvärdraget som blev 
när för många dörrar är öppna
samtidigt, slog dörren igen och
utanför stod du. 




Fri vers av stronza
Läst 765 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:11



Bookmark and Share


  Skosnöret
Håller med nedanstående! Flawless. Beskrivingen är så oskyldigt skyldig att man bara vill förlåta, glömma och åter omfamna.
2007-04-09

  Carlita
perfektion!!

kan inte ge dig någon mer givande kommentar än att den här ser ut, låter och känns p r e c i s som den ska :)
2007-04-09

  Jan Linderoth
Behöver inte läsa många gånger, men gör det ändå.
bara för njutning och för att förstå.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar