Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset står kvar på bordet än


Under äppelträdet vinglar stolar
faller frukt

Vi satt där uppe
högt över
Skyddade av mörker drack vi och
kysstes


Kanske var det det vackraste vi någonsin kommer uppleva


tillsammans




Fri vers av stronza
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 18:30



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Hur njutbar som helst. Ställer mig frågan: När upplever/ upplevde man den stunden när man visste att livet inte blir mycket bättre än just så här?
2010-11-05

  tom boreland
en fantastisk
komposition
i all enkelhet
om något stort
och komplicerat
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar