Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan ren och skär


Min älskade!

jag försvinner
i dig
och väcks
till en bättre värld

Min älskade!

du fyller mig
till en solid
massa
av kärlek
och ljus

så lätt
så varm
så fin

Älskade min




Fri vers av stronza
Läst 604 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 19:44



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Nu är du så där gott rakt på sak! Du går nog rakt in i honom, men försvinner knappast.
2010-10-31

  tom boreland
med små ord
skriver du stort
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar