Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben med nallen i sin famn

 


Jag tog gubben med nallen i sin famn
och sakta gled vi in i sovrummet
han rörde sig rytmiskt
i samma takt med min kropp

Jag observerade hans ansikte,
 varenda ansiktsdrag
medan han rörde sig upp och ner
 med ett leende på sina läppar

Ibland gick hans huvud snett
medan han började röra sig
upp och ner snabbare men rytmiskt

Hans ögon hypnotiserade mig nästan
och hans leende fick mig att le . . .

Han började sakta ner sig
 när det var dags
att stänga locket
 och stoppa undan
gubben i lådan med nallen i sin famn

Jag undrar . . . Känner han sig ensam?·
In i den mörka lådan
utan någon annan
att hålla hans hand?

Godnatt gubben i lådan,
viskade jag och kramade kudden



















((( Det finns inga snuskiga ord bara snuskiga tankar)))




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 19:41



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Glömde.. den sista sköna raden fick mig att studsa, DEN dök upp som....ja som en gubbe i en låda!!
2007-04-28

  Jan Linderoth
Allez hop!! Nu dyker jag upp, med ett gnisslande ljud, och vajar glatt på min fjäder, fram och tillbaka! Men du sover ju!
Härlig läsning, sensuell, lekfull och som en välriktad pil rakt i hjärtat! Du siktar bra, nattens själ!!
2007-04-28

  Lars Granlöf
Tankvärt...=)
2007-04-27

    Nattviol
och inget fel med det, eller?
2007-04-27

  Bodil Sandberg VIP
Hehehe...där fick jag!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman