Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kommentarer tack?

Förbli en martyr i varje äventyr?
Nej ....
Jämt o ständigt va en gnällspik?
Nej...

Inte för att känna mig sedd
Men en aktivist som på alla sätt&vis
Vet bäst om hur man sätter andra
På plats i ens imaginära verklighetsbild!?
Om andra håller med? Ännu bättre!

Men inga kommentarer tack!Va?

I filosofi kallas det för misologi!

Kändisar kan säga till pressen:
No comments
Med få ord låt landets lag döma mig

Men på nätet inga kommentarer
Betyder: Jag vet vem du är håll käften
Och ta tacksamt emot informationen
Jag tvångsmata dig med!!!Din världsbild
Kommer inte leda mig till sanningen jag
Har redan hittat sanningen den finns i mina
Ord och val!

Eller: jag är medveten att du är som en havsvåg
Som kan svepa iväg mitt sandslott och jag klarar
Inte av det.

Nej nej nej o åter nej!
Jag tycker att när man klickar på en rubrik
Eller länk som har aktiverat funktionen
Inga kommentarer så borde läsaren bli varnad i förväg att inga kommentarer funktionen är aktiverad och i vilken kategori individen befinner sig:

A) Lär dig något från mig och behåll din åsikt
B) Inte just nu, tack för förståelsen

Eller:
A)Misolog måhända misantrop
B)Känslig men ärlig konstnär









Läs mer om misology:
https://en.wikipedia.org/wiki/Misology




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Night Soul Woman
Läst 568 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-30 13:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
StenTor.
Jag anser med all respekt att det där ska poeten själv få avgöra.
Vad är det som säger att alla måste ha rätt att kommentera det jag skriver bara för att det jag skriver (ofta) inte är politiskt korrekt?
Debatter kan man ju ta i det Forum som är avsett för sådana.
2017-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt att du kommit hit igen!!! det min comment i no comment
2017-10-01

    ej medlem längre
Men varför ska det vara en rättighet att kommentera poesi, som ju är sluten. Poesi har rätt att vara "booring!" utan att någon i mängden säger just det.

Text, däremot, som är diskutabel bör vara öppen. Larz Gustafsson, till exempel, som blockerat mig, no offense, skriver ofta diskutabla texter och bör tåla kommentarer i enlighet med detta. Osv: Poesi-lämna i fred, Talsträngar - låt dem vara öppna.
2017-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Själv fick jag uppmaningen att inte ta illa vid mig när jag blev blockerad. Det var en person som behövde en "paus" från mig.
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman