Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The Sky is the Limit

Man kan också bygga sig en mur mot omvärlden med böcker. Sen kan man genom varje tegelsten i muren ta sig ut till vilken värld man vill! Det finns ett oändligt antal gränder, krypgångar, grönskande stigar, vandringsleder, myllrande livfulla gator och breda huvudleder mellan boksidorna. Tillflykt och verklighetsflykt. Och man kan alltid återvända, mer eller mindre berikad, muren sätter inga gränser. Endast fantasin kan göra det!




Prosa av Måna N. Berger
Läst 602 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-15 18:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Som tur är kan man stänga boken och ta itu med sin vardag med den behållning man fick !!!
2017-10-17

  walborg
Mycket tänkvärt - jag försöker finna en balans mellan böckernas värld och verkliga människor som jag behöver se och prata med.
2017-10-17

  Eva Langrath VIP
Fina reflektioner
2017-10-16

  Cugel VIP
Jag vill hänvisa till dikten "Ett rim om en häst", som är publicerad på den här sajten (finns bokmärkt på mitt konto).

De där böckerna kan också bygga mentala murar...
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger