Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det finns

Så länge det finns en enda liten springa på glänt att slinka ut genom

Så länge en enda liten undanflykt guppar i strandkanten

Så länge det ännu är möjligt att uttala en enda liten vit lögn

Har vi så mycket att göra

Men när det stora obevekliga tornar upp sig över oss är det plötsligt inte bråttom mer

Och inga svepskäl

Ingen rädsla mer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-29 17:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin innehållsrik dikt som slutar i det oundvikliga
2021-08-30

    Lena Staaf VIP
Så länge det finns alternativ så finns det handlingsmöjligheter. Men när det obevekliga drabbar oss kan vi inget göra. Fint skrivet!
2021-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Vita lögner finns inte.
Alla lögner är av ondo.
2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger