Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge dem namn

Orden jagar i flock

De är hundar

Om du undviker dem ska de förfölja dig

De får upp vittringen på din rädsla och driver dig framför sig dit du inte vill

Stanna upp

Se dem i ögonen och nämn dem vid deras sanna namn

Det är endast så du kan få makt över dem

De kommer att bli dina vägvisare och du kan lugnt använda dem

Bara du äger mod att ge dem namn




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-29 16:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin dikt, men det gäller att vara varsam annars kan det bli din död, sanningen är för många svår att höra
2021-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Så är det även med demoner.
Men det som framför allt ska till för att kunna kasta ut dem ur folk är namnet Jesus.
2021-08-29

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat
2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger