Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En och en







Jag växte upp i en liten stuga i gräset

nedanför folkhemmet

Mitt folk var lätt räknade

jag såg bara en och en

därför är jag En

Jag är landsflykting i alla tider













 


 









 






 






 

What do you want to do ?

New mail





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-08 01:02



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Enastående! :-)
2021-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Lewi Pethrus sista predikan handlade om att vinna en och en.
2021-02-08

  Kungskobran VIP
Rastlös i alla tider, endast graven ger ro
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger