Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individualismen är fantastisk och Gud är jag



Lärjungar, jag har haft en längre paus och studerat etik under hösten och den här våren fördjupar jag mig i statsvetenskap. Det är tämligen fantastiskt att få glänsa med ett begåvat skriftspråk i den akademiska världen.

Dock bör jag inte glömma att berömma er trogna lärjungar, ty utan er kosmosglittrande beundran och okritiska applåder hade jag aldrig klivit in i de lärdas universum med ett självförtroende som inte ens en moder utan adhd skulle älska.

Kära lärjungar glöm aldrig att vi lever i landet som saknar acceptans för dem som är hundra dagar framför andra. Nu lyfter jag på hatten och bugar mot mig själv i spegeln, samtidigt som jag tar en selfie och träffar Gud på skype.

Vad vill jag då med det här brevet lärjungar? Svaret är givet för er som kan gå genom dimmors ridåer utan blöta kinder när barndomen spökar igen, eftersom ni förstår att gråten aldrig någonsin kommer leda till himmelska höjder.

____________







Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-30 13:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Min Gud är fittan och Kuken min är Guds skapelse,och avkomlangarne barnen utgör "kronan på verket" så enkelt var de me de dära.
2016-02-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag är så glad du hör av dig, i ett realistisk positiv välformulerad brev, lärjungarnas provokationer se någon ett steg före den andra irriterar och skapar både i text och kommentar oönskad flöde, det är jag erfaren om, men så är det i landet med många syskon.
Tack Gud för en fantastisk framgång i dit liv/kram, Diana.

2016-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Ser din text som en bra satir över alla som är sig själv närmast utan medkänsla för andra.
2016-01-30

  kerstin skriver VIP
Matteus 20:16
fint att se dig igen
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP