Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedstörtad verklighet


Vissa händelser nedstörtar som verklighet, tränger in under skinnet och skjuter vissnad grönska genom hjärtat. Det är gränslös förtvivlan i tidens förflyttning. Det borde inte vara så när hösten är som vackrast, då gula och rostiga löv flyger i vinden, svävar utan kompass nedanför himlen. Jag minns hav, bryggor och stränder. Jag minns solen, stackmolnen och filtarna som alltid var med vid utflykter. De där filtarna som du alltid skakade hysteriskt efteråt. Det fick inte finnas minsta grässtrå eller insekt kvar. Jag minns skratt, tystnad och gråt som ibland kom från ingenstans. Det var sommaren innan den mörknade och hade jag då vetat det jag vet idag skulle jag sparat tårarna. Det är bara det att ambulanser och änglar inte varit min grej.

________










Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-03 16:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När minnena tränger på
har man svårt att förstå
hur man tänkte då
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP