Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dramatiska bimbon


Den dramatiska bimbon gör piruetter vid bardisken och jag häpnas över oförmågan att dricka champagne på ostadiga ben. Jag funderar på att inleda en konversation om instabila sammanhang, men den beslagtas av rödvinskåta medmänniskor och de är nog så fallfärdiga.

Jag försöker gömma det hela, ändå smygtittar jag på de höga klackarna och blir höjdrädd. Tänk att behöva utsättas för mer eller mindre lustiga samtal när jordklotet känns märkligt litet. Jag beställer en alkoholfri öl och stressnivån ökar påtagligt när jag försöker vara nykter.

Kanske borde jag gå hem, men då vill jag att den dramatiska bimbon ska följa med. Jag har inga diagnoser, även om vissa påstår att jag blir förälskad i sammanhang när det inte passar. Det är obefogad kritik enligt mig, eftersom jag betalar terapeuten även när jag gråter.

———————-




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-22 17:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Var tupp
måste se upp
ger du bimbon en chans
kan det bli din värsta dans

2024-02-23

  KYREUS of Sweden
Spegelsladder.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP